acnee, cosmetica, Interviu

Interviu cu Ana: ”Rezultatele se vad chiar dupa prima sedinta”

Ana Alexandrescu are 17 ani și este din București. Ca mulți dintre adolescenți, și ea s-a confruntat cu o acnee sâcâitoare, căreia nu a reușit să îi dea de cap, deși a încercat asta prin multe metode. Când a ajuns însă la mine la studio, viața ei s-a schimbat în bine.

Când ai aflat de Elena pentru prima dată?

Mama mea a aflat de doamna Elena prin intermediul unei postări de pe un blog, iar recomandările autoarei ne-au convins pe amândouă să mergem la dumneaei.

Care erau problemele tale cu tenul?

Problemele mele erau legate de aparitia coșurilor. Mă confruntam cu ele de 7 ani.

Ce stare de spirit aveai?

Nu m-am simțit niciodată încrezătoare în mine din cauza coșurilor, iar doamna Miron mi-a redat această încredere în câteva luni. Am încercat multe metode să scap de coșuri, soluții de la farmacie, crème, am fost și la cosmetică de câteva ori, dar nimic din toate astea nu a dat roade.

Cum anume îți aduci aminte prima vizită la Elena?

Îmi aduc aminte că mi-a plăcut faptul că a fost sinceră spunându-mi că e destul de complicată situația mea de pe față, dar m-a asigurat că o să o rezolve treptat.

Când ai început să vezi efectele tratamentului?

După câteva luni, când mă machiam, m-am uitat o dată în oglindă pentru mai mult timp decât de obicei și mi se părea că nu recunosc persoana. Culoarea tenului își revenise la normal, nu mai era un roșu pal, era neted, fără mici umflături. Pur și simplu nu m-am recunoscut pentru câteva minute bune.

Cum anume s-a schimbat viața ta?

Am început să nu mai port machiaj, în special fond de ten și corector, deoarece nu mai aveam nevoie de ele.

Ce anume o face pe Elena o profesionistă la care te reîntorci?

Modul în care lucrează!

Ce le-ai spune fetelor care au aceeași problemă?

O să fie puțin dureros la început, dar se văd rezultatele chiar și după prima ședință.