Numele tau *
Numele tau

e-mail:
elena@elenamiron.ro

Program:

Luni -Vineri 10:00 - 21:00

Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Telefon:
0749036678

Adresa:
Strada Grâului Nr. 21 (aproape de Metrou Brancoveanu)
Interfon 31
Sector 4 București

 

Cum ajungi la noi de la metrou:

Distanta de la metrou pana la salon este in jur de 150m. De la metrou se trece prin parcarea de la McDonald's si se trece si de zona lor de joaca pentru copii (este un vaporas). Se va vedea o strada cu sens interzis pentru masini.

Aceea e strada Graului si cam la 100m si pe partea dreapta la nr 21 se afla salonul intr-o vila cu 3 nivele. Nu mai e firma la strada (vreau sa o modific, in cladire la parter spre strada este o firma de bronzat).

Sunati la interfon la nr 31. E suficient sa sunati scurt si va voi deschide poarta care e din metal cu grilaj si este intrare de garaj.

Se intra in curtea acoperita si pe stanga este usa de intrare in cladire din metal cu grilaj si sticla. La parter este receptia firmei de la etajul doi. Cand ajungeti la al treilea etaj ajungeti la mine la salon, apartament 7, prima usa pe stanga. Pe harta pare distanta mai mare, dar nu este. E zona de case.

Daca veniti cu masina dinspre soseaua Oltenitei nu puteti intra direct pe strada Graului, pentru ca e cu sens interzis. Se poate ocoli folosind strazile din imediata apropiere.

In privinta parcarii va rog sa nu parcati pe toata lungimea proprietatii vecine de la numarul 19.