Stilizare Forma Sprancene de Elena Miron 

Detalii Procedura Pensat

  1. Stilizez sprancenele in functie trasaturile fetei si potentialul sprancenelor tale. 

  2. Fac corectarile necesare daca au fost pensate gresit sau cresc diferit.

  3. Stabilesc forma la care o sa ajungem in timp, daca e cazul, atunci cand cresc greu. 

  4. Clarific ce urmaresc si care sunt pasii pana vom obtine forma dorita. 

  5. Elimin din diferente creand in final sprancene ce te vor pune in valoare. 

  6. Obtin un format personalizat uneori chiar de la prima sedinta daca sunt suficient crescute. Daca mai trebuie sa se refaca vor fi necesare mai multe sedinte dar intre timp sprancenele vor arata din ce in ce mai bine. 

 

  • Nu lucrez dupa poze, sabloane sau masuratori. 

  • Pensatul e creatie si tine de simtul artistic si e mai mult ca o sculptura. 

  • Nu sunt reguli sau forme prestabilite. E nevoie de ochi buni, maini experimentate si de mult talent.

 

Aplicare gene fir cu fir/2D (Eyelash Extension); Estetician: Madalina - 200 ron

 

Tratamente cosmetice - Estetician Elena Miron / Estetician MadalinaSalonul e cunoscut sub numele Elena Miron dar nu lucrez singura. Am o colega, estetician Madalina. Este formata de mine pe stilul meu de lucru  si este o buna profesionista. Ea ma completeaza si impreuna facem tramentele. Eu fac analiza de ten, vad despre ce e vorba si cu ce problema s-a venit. Aleg imediat ce produse si ce tratament se potriveste ii explic clientei ce urmarim sa-i facem la sedinta respectiva si Madalina continua procedurile tratamentului. Ea face tratamentul sub indrumarea mea. Eu intervin mai ales la extractie la primele sedinte cand vreau sa simt tenul si mai bine. Salonul e specializat pe cosmetica si stilizare de sprancene, avem patru camere pregatite pentru aceste proceduri. La pensat sunt doar eu la tratamente suntem si eu  si Madalina.

*Terapiile faciale constau în aplicarea demachiantului, a loţiunii tonice, peeling-ului, efectuare dezincrustare, vapozon, extracție, calmare, concentrat activ, masaj/mesoterapie, mască, cremă de final, în funcție de tipul de ten.