Interviu cu Ada Maria A.

La Elena am ajuns la mijlocul lunii octombrie 2018, când eram în căutarea unui tratament eficient anti-acnee, la fel ca în ultimii șapte ani. Când am întâlnit-o prima oară pe Elena am avut un sentiment plăcut, care mi-a dat mai multă încredere că ceea ce va urma să se întâmple va fi bine. Am apreciat cel mai mult la Elena că a fost sinceră și deschisă și mi-a explicat de la bun început că nu va fi ușor, dar că este sigură că se va rezolva. Mai mult decât atât, atmosfera liniștitoare și relaxantă care m-a întâmpinat în cabinetul Elenei, m-a făcut și mai încrezătoare și mi-a dat un vibe pozitiv.

Elena a fost clară și directă, explicându-mi toți pașii pe care va trebui să-i urmez, ceea ce mi-a confirmat faptul că este sigură pe ceea ce face și are încredere maximă că tratamentul va da rezultate. Și fix așa s-a și întâmplat. Acest lucru a făcut diferența dintre ea și toți cei la care am fost înainte de ea.

Până să ajung la Elena, am încercat, probabil la fel ca toată lumea cu această problemă, orice cremă recomandată de diverși dermatologi, tratamente preparate în farmacii, chiar și tratamente naturiste pe bază de uleiuri esențiale. Cu toate că unele dintre ele duceau la ameliorarea acneei, nu dura mult până când apărea din nou.

Înainte de tratamentul Elenei, îmi ascundeam urmele și coșurile sub o cantitate substanțială de fond de ten și corector, însă de ceva timp nu mai simt aproape deloc nevoia să fac acest lucru.

De Elena am aflat de la mama, care i-a descoperit blogul și a fost impresionată de rezultatele obținute cu alte cliente. Imediat cum am văzut și eu ce poate face Elena, am zis că trebuie neapărat să îi dau o șansă.

Un ten sănătos este important, atât pentru aspectul exterior, care îmi oferă sentimentul de frumusețe, cât și pentru starea de bine pe care mi-o oferă atunci când văd că, pe zi ce trece, tenul meu își schimbă textura și devine din ce în ce mai neted, mai înviorat, coșurile și urmele dispărând.

Elena m-a învățat că pentru a avea un ten sănătos nu trebuie să faci prea multe, atât timp cât respecți un ritual de îngrijire zilnic și vii la timp la programări, deoarece este foarte important să ai o astfel de rutină. Pentru mine este mult mai ușor acum să urmez o astfel de rutină, știind clar ce și când trebuie să fac.

Pot spune cu mâna pe inimă că toată experiența trăită în cabinetul Elenei a fost mai mult decât mi-aș fi dorit vreodată, mi-a schimbat percepția asupra mea și mi-a oferit încrederea pe care o căutam de mai bine de șapte ani. Acum ies din casă zâmbind și știind că în curând nu voi mai avea nicio grijă asupra tenului meu, deoarece schimbările observabile apar de la ședință la ședință și vor continua să apară. Așadar, recomand oricui se confruntă cu această problemă și a ajuns la capătul răbdării sau care crede că nu se mai poate face nimic, o vizită în cabinetul Elenei, pentru că, credeți-mă, se poate!

 

Programează-te aici

🥰

Programează-te aici 🥰


Previous
Previous

O tânără de 26 de ani povestește cum a scăpat de acnee la noi

Next
Next

Interviu cu Mirela C.