epilare definitiva laser, Interviu, elena miron

Cum am ales Soprano Titanium, cel mai performant laser pentru epilare definitiva din lume, sa devina ”colegul” nostru la centrul de frumusete Elena Miron Bucuresti

aparatul de epilare definitiva laser soprano titanium

Aparatul Soprano Titanium

In fiecare an exista targuri si congrese dedicate frumusetii. Astfel, cei care lucreaza in industria de beauty pot fi la curent cu cele mai noi tehnologii care apar in domeniu. La fel s-a intamplat si-n cazul nostru. Cand am vazut ca epilarea definitiva cu laser prinde tot mai mult teren, iar echipamentele devin tot mai performante, am zis ca e momentul sa cercetam si noi piata cu mai multa atentie si sa vedem ce optiuni avem pentru a aduce un echipament performant, de ultima generatie, la noi in salon.

Documentarea a durat aproape doi ani. Am selectat cateva firme care aveau tehnologiile pe care ni le doream, am mers sa le vedem si am cules cat mai multe informatii cu putinta, atat despre beneficii, cat si despre oferta financiara. Echipamentele cele mai bune pot avea un pret echivalent cu o masina si chiar cu un apartament in Bucuresti. Asadar, sa cumperi un astfel de aparat nu este o alegere usoara. Financiar, este o investitie foarte importanta. Dar si mai important este ca alegerea sa fie cea mai buna in privinta performantei si calitatii serviciului oferit.

 

Cand vorbim de cel mai bun laser din lume, ne asteptam la cele mai bune rezultate, iar ele au fost pe masura.

 

Ecranul Aparatului Soprano Titanium

De Soprano Titanium, cel mai performant laser din lume, am auzit in urma cu cativa ani. Insa, la momentul respectiv, nu l-am luat in considerare. Doar vreo doua clinici il aveau atunci in portofoliu. Era considerat un echipament exclusivist, ca pret si performanta, iar noi doar puteam sa visam la asa ceva. Atunci probabil am lansat intentia in univers ca, intr-o buna zi, il vom avea si noi.

Lucrurile s-au asezat in cele din urma si, la finalul anului trecut, am fost anuntati ca l-am putea primi si noi. Si asa s-a si intamplat. Chiar inainte de Craciun, Soprano Titanium a ajuns in salonul nostru. L-am considerat cadoul mult asteptat, un cadou pe care ni-l facem noua, pentru a putea oferi cel mai bun epilat definitiv clientelor noastre.

Colegele mele si cu mine l-am incercat imediat si ne-am bucurat de rezultatele pe care le-a oferit. Cand vorbim de cel mai bun laser din lume, ne asteptam la cele mai bune rezultate, iar ele au fost pe masura. Echipamentul a livrat tot ce a promis. Am inceput sa povestim despre el si clientelor noastre si primele programari au venit numaidecat.

L-am ales pentru ca, spre deosebire de alte lasere cu doar o lungime de unda, Soprano Titanium are un manipul cu trei lungimi de unda. Asta inseamna ca actioneaza deopotriva asupra firelor mai subtiri si deschise la culoare, asupra firelor brunete si asupra firelor aflate in adancime. Asta il face cu mult mai performant si, de aceea, sunt necesare, in medie, 6-7 sedinte pentru rezultate optime fata de alte aparate unde sunt necesare 10-12 sedinte pentru rezultate similare.

Un alt aspect important pentru noi si pentru clienti este ca echipamentul are un manipul usor cu un cap de lucru care acopera 4 cm patrati de piele, ceea ce face ca timpul de lucru sa fie cu mult mai mic fata de alte aparate. De obicei, suntem atenti ca atunci cand alegem un echipament acesta sa nu fie dificil de manevrat de catre terapeut.

Sistemul de racire e iarasi un punct forte al lui Soprano Titanium. El face ca procedura de epilare definitiva sa fie perceputa subtil de catre clienti, deci sa nu fie dureroasa.

In final, trebuie sa recunosc ca mi-a placut foarte mult cum arata echipamentul. Cu un aspect futurist, el poate fi considerat o bijuterie. De aceea, i-am gasit cel mai bun loc in camera Baroc a salonului.

 

Acum, Soprano Titanium este oficial in portofoliul nostru de servicii. Daca vrei sa scapi de grija parului nedorit si sa nu te mai preocupe acest aspect niciodata, intra pe pagina de pe site-ul nostru dedicata lui Soprano Titanium, citeste despre toate beneficiile acestui echipament extraordinar, vezi pachetele pe care le oferim si haide sa te bucuri de rezultatele fara cusur ale tehnologiei de ultima ora.