Interviu, aparatura, tratament corporal

Mai putini centrimetri in jurul taliei si coapselor cu Eximia HR77 Platinum Anniversary

Aparat Eximia HR77 Platinum Anniversary

La fel ca multe dintre clientele care vin in salonul Elenei Miron, si eu m-am lasat pe mainile ei cu ani de zile in urma. Am inceput cu tenul si sprancenele si, apoi, treptat, am incercat orice tratament si procedura noi. Asa ca atunci cand am aflat ca Eximia, unul din cele mai bune echipamente profesionale pentru slabire din lume, cu certificare medicala, ajunge in salon, am vrut sa-l incerc numaidecat.

 

Sunt o persoana pasionata de sport si de viata traita echilibrat, din toate punctele de vedere. Imi doresc sa traiesc sanatos si, in consecinta, sa ma bucur de vitalitate, atat mentala, cat si fizica. Peste toate, imi doresc, ca multe femei, un corp armonios, in care sa ma simt bine. Chiar daca sportul si alimentatia raman ”ingredientele” principale pentru un astfel de obiectiv, exista zone ale corpului care ”cedeaza” cu greu cand vine vorba de transformarea lor. Pentru mine, abdomentul si coapsele sunt aceste zone.

De cand ma stiu, mi-am dorit mai putini centrimetri in talie si coapse un pic mai subtiri. Chiar daca genetic am conformatia mostenita de la bunica si de la mama mea, am crezut ca efortul personal mai poate schimba, cat de cat, lucrurile. In esenta, am avut dreptate. Pe de alta parte, mi-am dat seama ca tehnologia ar putea sa ma ajute si ea un pic.

Ecran Aparat Eximia HR77 Platinum Anniversary

Despre Eximia am citit ca iti ofera rezultate de la prima utilizare. Astfel, am venit la prima sedinta cu acest aparat pregatita sa scap de centimetri inca de la prima folosire. Dupa ce am fost masurata, ca sa avem valorile initiale ale acestui proces de schimbare, am inceput procedura.

Aceasta este simpla si nedureroasa. Se elimina pana la 40% din tesutul adipos, se reda fermitatea si elasticitatea pielii si ajuta la accelerarea metabolismului celular. Cel mai simplu vezi rezultatele pentru ca hainele stau altfel pe tine; pe scurt, sunt mai largi. Eximia este cea mai buna alternativa pentru liposuctia chirurgicala.

Procedura Tratament Aparat Eximia HR77 Platinum Anniversary

Eu scriu acest text dupa trei sedinte cu Eximia, trei centimetri pierduti in jurul taliei si cate un centrimetru pierdut in jurul fiecarei coapse. Sunt un caz aparte pentru ca, asa cum am scris la inceput, sportul si alimentatia fac parte din viata mea, asa ca nu aveam un tesut adipos considerabil. Doar mi-am dorit sa modelez acolo unde stilul de viata n-a putut sa faca mai mult.

Voi continua procedurile cu Eximia pentru ca stiu ca in talie mai pot scapa de centrimetri.

 

Pentru mai multe informatii despre Eximia, intra pe pagina dedicata. Afla totul despre pachete si abonamente, apoi fa-ti o programare!