Interviu, aparatura, anti-aging

Un chip mai luminos și o piele întinerită cu NIR Skin Tightening de la Soprano Titanium

La 38 de ani, Andreea și-a dorit ca ridurile de expresie din jurul gurii să fie mai puțin vizibile. Înainte de a apela la proceduri invazive – injecții cu acid hialuronic sau cu botox - ea a vrut să vadă dacă poate „îmblânzi” aceste riduri cu tehnologia NIR Skin Tightening de la Soprano Titanium. Haide să descoperi experiența ei!

 

NIR Skin Tightening de la Soprano Titanium este o procedură non-invazivă de rejuvenare a pielii care utilizează tehnologia cu laser. Este o metodă eficientă pentru a îmbunătăți fermitatea și aspectul pielii fără intervenții chirurgicale sau timp de recuperare. Tratamentul stimulează formarea de colagen în profunzimea pielii pentru a îmbunătăți elasticitatea și a netezi liniile fine și este ideal pentru întinerirea zonelor feței, gâtului și decolteului.

 

Aceste beneficii au convins-o și pe Andreea să încerce una dintre cele mai noi tehnologii din salonul nostru. Obiectivul ei este să îmbunătățească aspectul pielii și să „îmblânzească” ridurile de expresie din jurul gurii înainte de a trece la alte intervenții invazive tip injecții. De aceea, am rugat-o pe Andreea să ne povestească experiența ei după numai două ședințe de tratament cu NIR Skin Tightening de la Soprano Titanium.

 

Cum ai aflat despre NIR Skin Tightening de la Soprano Titanium?

O cunosc pe Elena și salonul ei de mai bine de șapte ani de zile. Așa că sunt la curent cu toate tehnologiile pe care le aduce și, bineînțeles, sunt gata să le încerc. Prima dată am testat tehnologia Soprano Titanium datorită epilării definitive, în urmă cu aproximativ un an de zile, și am fost încântată de rezultate. Și fiindcă mă interesa să „înmoi” ridurile de expresie din jurul gurii, Elena mi-a prezentat procedura NIR Skin Tightening.

 

În ce au constat ședințele de tratament?

NIR este un tratament pe bază de lumină care încălzește stratul interior al pielii și ajută la stimularea producției de colagen. Căldura este menținută la o temperatură între 40-42 de grade timp de aproximativ 20 minute. Acest lucru oferă un ten mai uniform, mai întins și mai tânăr. Eu am simțit beneficiile după prima ședință, pentru că am văzut ridurile de expresie atenuate, iar pielea a arătat mai luminoasă. Abia aștept să închei ciclul complet de 6 ședințe și să mă bucur de rezultatele finale.

 Cum te-ai simțit în timpul ședințelor de tratament?

Am ațipit! (râde) Ședințele sunt foarte relaxante, nu provoacă disconfort sau durere. Sunt ca un pui de somn.

 

De ce ai recomanda și altor persoane să încerce NIR Skin Tightening de la Soprano Titanium?

Cred că oricine își dorește să aibă o piele fermă, sănătoasă, întinerită. Iar NIR Skin Tightening e eficientă atât pe ten, gât și decolteu, cât și pe corp. De exemplu, eu intenționez să fac câteva ședințe și pentru zona abdomenului. În plus, faptul că este o procedură nedureroasă, non-invazivă și sigură pentru toate tipurile de piele mi se pare un avantaj. Eu am un ten cu istoric de acnee și hiperpigmentare, deci un pic sensibil, și în urma tratamentului s-a comportat foarte bine, fără roșeată sau disconfort de altă natură.

 

Vrei să încerci și tu tratamentul NIR Skin Tightening de la Soprano Titanium? Dă-ne un semn și haide să vezi pe pielea ta beneficiile tehnologiei de ultimă oră!