Interviu, aparatura, epilare definitiva laser

Soprano Titanium, cea mai performantă tehnologie din lume pentru epilarea definitivă, a făcut fericită încă o clientă

Manipul de la aparatul Soprano Titanium

Elena a ales epilarea definitivă cu Soprano Titanium datorită performanțelor acestei tehnologii. Dar și încrederii pe care o are în profesionalismul echipei noastre. Am vrut să aflăm de la ea cum a fost experiența Soprano Titanium și de ce o recomandă și altor persoane.

 

Cea mai performantă tehnologie din lume pentru epilare definitivă, Soprano Titanium este alegerea tot mai multor clienți care ne trec pragul. Cu beneficii care conving pe oricine – numai 6-8 ședințe pentru rezultate definitive și numai 1-2 ședințe de întreținere pe an, totul fără durere – Soprano Titanium este cea mai revoluționară tehnologie de îndepărtare permanentă a părului nedorit. Descoperă pe site-ul nostru abonamentele disponibile.

 

Elena este una dintre clientele noastre care s-au bucurat de rezultatele excelente ale tehnologiei Soprano Titanium. Tratamentul cu Soprano poate fi realizat în orice perioadă a anului și funcționează perfect pe pielea bronzată, garantând că expunerea la soare după tratament nu va lăsa urme. Disponibil în cele mai performante clinici de estetică din lume, Soprano Titanium este preferatul celor care își doresc cele mai bune experiențe de estetică.

 

Care sunt primele informații pe care le-ai aflat despre Soprano Titanium?

Printre primele informații de interes pe care le-am aflat despre Soprano Titanium este faptul că este 100% sigur și că distruge eficient și rapid foliculul pilos, protejând țesutul din jur.

Ce te-a convins să încerci epilarea definitivă cu acest aparat?

Fiind adepta lucrului bine făcut din prima și în condiții de siguranță, laserul Soprano Titanium a fost alegerea perfectă.

De ce ți s-a părut acest aparat diferit față de altele care fac același lucru?

Eficiența procedurii m-a convins.

Cum te-ai pregătit pentru ședințele de epilare definitivă?

Am urmat întocmai indicațiile detaliate pe site-ul centrului estetic.

Cum au fost ședințele de epilare definitivă, cum te-ai simțit în timpul lor?

În timpul ședințelor de epilare definitivă m-am simțit în largul meu, relaxată și în siguranță.

La cât timp ai început să vezi rezultatele?

Primele rezultatele au apărut încă după prima ședința de epilare definitivă, însă am sesizat o îmbunătățire considerabilă după a 3 ședință.

Care sunt zonele pe care le-ai ales pentru epilarea definitivă?

Am optat pentru următoarele zone: axilă, inghinal și picioare (lung). Cel mai mult m-a încântat când am remarcat rezultate vizibile în zona membrelor inferioare, întrucât aceasta este zona cea mai expusă și mai plăcută ochiului.

Cum s-a schimbat rutina ta de îngrijire în privința părului de pe corp odată ce ai urmat tratamentul cu Soprano, mai ales acum, în perioada verii?

Am uitat de problema epilatului și am câștigat timp prețios.

De ce ai recomanda și altor femei să încerce tratamentul cu Soprano?

Trei cuvinte: siguranță, eficiență și satisfacție.