cosmetica

Cele mai populare tratamente faciale la Elena Miron in 2022

La Elena Miron oferim o multime de tratamente faciale pentru toate tipurile de ten, pentru toate problemele acestuia si pentru toate preferintele. Cu toate acestea, anumite tratamente faciale se remarca intotdeauna. Tocmai de aceea ne-am propus in acest an sa urmarim care sunt cele mai “cerute” tratamente faciale. Iar acum, la final de an, va spunem si voua cum arata topul celor mai populare tratamente de la noi din salon!

  1. TRATAMENTUL ANTIACNEIC

    Cand am hotarat sa devin cosmeticiana, mi-am propus sa ma ocup de tenurile acneice si sa le vindec. Am avut aceasta tinta chiar dinainte de a pasi pe pragul scolii. Nu stiam atunci cum voi implini ce mi-am propus, nici daca indeplinirea obiectivului meu va fi posibila, insa asta a fost in mintea mea, asta a fost planul meu.

    Acum, cand vad tenurile vindecate ale sutelor de cliente care mi-au trecut pragul in toti acesti ani, stiu ca viziunea mea a devenit realitate, ca nu am urmat cosmetica doar pentru a avea o meserie ”draguta.” In spatele oricarui ten vindecat este un om care poate s-a confruntat cu problema acneei ani de zile, iar eu am contribuit la regasirea starii sale de bine.

    Sunt zeci de clienti in fiecare an care ne cauta din cauza acestei probleme. Si avem un procent foarte mare de vindecare. Tratamentul antiacneic necesita pricepere din partea noastra, dar conteaza foarte mult si implicarea clientului: sa urmeze recomandarile pentru acasa, sa vina la programarile la salon cu regularitate, sa aiba o anumita toleranta la durerea provocata de extractie si, mai ales, sa aiba rabdare ca timpul le va rezolva pe toate. Nu este un drum simplu, dar rezultatele merita. De multe ori le admiram puterea acestor oameni de a face fata unor extractii grele.

  2. TRATAMENTELE DE INTRETINERE POST-ACNEICE

    Power C+, Acid Hialuronic, Power Retinol sunt tratamente de intretinere care echilibreaza tenul dupa acnee, dar nu numai. Pe masura ce tenul devine tot mai putin acneic, introducem aceste tratamente pentru a incerca sa reparam semnele, cicatricile, deshidratarea si luminozitatea acelui ten.

    Pana spre varsta de 30 de ani, aceste tratamente sunt potrivite si cand tenul nu are niciun fel de probleme.

  3. TRATAMENTELE CU MEZOTERAPIE VIRTUALA

    Meso Bright, Meso Bt-Lift, Meso Filler sunt tratamente foarte cautate datorita mezoterapiei virtuale, o procedura de penetrare fara ace, deci care nu este deloc invaziva, ce reuseste sa impinga nutrientii din produsele folosite foarte adanc in piele.

  4. TRATAMENTELE CU APARATUL OXIGENEO

    Cu toate ca aparatul Oxigeneo este la noi in salon de numai cateva luni, popularitatea tratamentelor efectuate cu acesta a crescut foarte repede. Anumite obective pentru ten pot fi obtinute doar cu aceste tratamente asa ca, la anul, le vad ocupand un loc si mai important printre celelalte tratamente. Tehnologia, ingredientii, modul de penetrare fac ca acest tratament sa surprinda atat cu rezultate imediate, cat si cu rezultate de lunga durata.

  5. TRATAMENTELE ANTI-IMBATRANIRE

    Tratamentele care trateaza foto-imbatranirea, ridurile, flascitatea sunt, de asemenea, tratamente pretuite si cautate. Dupa varsta de 40 de ani, calitatea pielii, a tenului se poate mentine cu aceste proceduri neinvazive, dar care pot intarzia efectele varstei.

elena miron

Sunt fericita ca impreuna cu echipa mea - Andreea, Ana, Claudiu si Iulian - putem sa ne bucuram de reusitele din acest an. Sper ca prin munca noastra am ajutat multi oameni si i-am facut sa se simta mai bine. Incheiem anul intr-un mod frumos si ne pregatim pentru un 2023 si mai grozav!