Interviu, epilare definitiva laser

Află de la Ioana cum a fost experiența ei cu Soprano Titanium, cel mai performant aparat pentru epilare definitivă din lume

Cu numai 6-8 ședințe de epilare definitivă cu Soprano Titanium, scapi pentru totdeauna de părul nedorit. Iar cu 1-2 ședințe de întreținere pe an, nu-ți mai bați niciodată capul cu această problemă.

aparatul soprano titanium de epilare definitiva cu laser

Cel mai performant aparat pentru epilare definitivă din lume, Soprano Titanium, preferat de VIP-urile de la Hollywood, este acum la îndemâna oricui. Îl avem și noi în centrul nostru estetic și ne bucurăm că putem oferi tratamente corporale de cea mai înaltă calitate clientelor noastre. De aceea, vrem să împărtășim cu voi experiența Ioanei, una dintre cele mai vechi cliente ale salonului nostru.

Haide să afli cum a fost pentru ea să treacă prin ședințele de epilare definitivă cu Soprano Titanium.

 

 

De ce ți-ai dorit să încerci epilarea definitivă cu Soprano Titanium?

Am dorit să încerc epilarea definitivă de ceva timp și m-am documentat în acest sens. Am căutat diverse clinici de specialitate care utilizau acest aparat despre care știam că e cel mai performant în momentul de față, dar de fiecare dată aveam o reținere... Asta până când am aflat că Elena urmează să înceapă acest tratament la ea în clinică. Când ne-am văzut în ianuarie 2023, i-am spus că îmi doresc mult să încerc acest aparat de epilare definitivă, iar salonul ei este locul unde mă simt cel mai confortabil și am rugat-o mă programeze pentru o primă ședință.



epilare laser picior clienta cu soprano titanium la elena miron bucuresti

Cum te-ai pregătit pentru prima ședință de epilare definitivă cu Soprano Titanium?

Am urmat protocolul menționat de Elena (îndepărtarea părului de pe zonele alese cu lama de ras). Am ales următoarele zone: axile, brațe, linia abdomenului si zona lombară, inghinal total și picioare lung.


Care sunt rezultatele tale până în acest moment?

Recent, am bifat cea de-a treia ședință, iar rezultatele se văd la nivelul picioarelor și axile, mi se pare că  sunt mai puține fire de păr, iar acolo unde mai cresc, le simt mai subțiri. Deocamdată, la nivel inghinal și brațe nu văd un rezultat foarte vizibil, aștept ședințele următoare.


Cum te simți în timpul ședințelor?

Elena și Andreea sunt mereu atente și grijulii, iar în prezența lor m-am simțit în largul meu de fiecare dată, lucruri extrem de importante când alegi să urmezi o astfel de procedură. Am simțit un disconfort în zona inghinală, după câteva secunde de utilizare a aparatului, lucru pe care l-am spus în timpul procedurii, astfel că Elena și Andreea au făcut tot posibilul să diminueze această senzație prin pauze scurte.

 

Care este rutina ta după ședințele de epilare definitivă cu Soprano Titanium?

După începerea tratamentului cu Soprano, folosesc doar epilatul cu lama de ras și evit expunerea la soare în zilele următoare tratamentului. Nu am observat modificări ale pielii pe zonele lucrate sau alte situații neobișnuite după cele 3 ședințe de epilare definitivă. În ceea ce privește recomandarea acestui aparat, voi aștepta finalul tratamentului și rezultatele obținute pentru a vorbi în cunoștință de cauză.

 

Vrei să încerci și tu epilarea definitivă cu Soprano Titanium?

Intră pe site-ul nostru, află totul despre ofertele și abonamentele noastre, apoi alege ce ți se potrivește.