tratament, cosmetica, Interviu

Roxana O.: ”Elena mi-a spus ca are un aparat nou, iar eu am vrut sa-l incerc imediat.”

”Elena mi-a spus ca are un aparat nou, iar eu am vrut sa-l incerc imediat.” -Roxana O.

Aparatul Oxygeneo castiga tot mai mult teren in randul clientelor noastre. Cele 6 tratamente disponibile sunt testate si indragite datorita rapiditatii cu care sunt efectuate, dar mai ales a rezultatelor imediate si pe termen lung: o piele energizata, proaspata, hidratata.

 

Roxana O. a facut cunostinta cu serviciile Elenei Miron la inceputul anului 2021. Dupa ce a aflat de ea de pe blogul unei cliente, a intrat pe site-ul centrului estetic si a vazut imaginile before-after ale clientelor care se confruntau, la fel ca ea, cu acneea. Si-a facut programare si, pe 5 ianuarie, a mers la consultatie si tratament. Ca multe alte femei inainte ei, si Roxana incercase tot ce este omeneste posibil pentru a-si trata acneea si trecuse, fara rezultat, prin mainile celor mai titrati medici dermatologi. Cu recomandari si tratamente care se repetau si care-si faceau efectul pe termen scurt, Roxana a stiut ca trebuie sa caute in continuare o solutie pentru tenul ei.

La mine nu se mai punea problema de aspect al tenului. Eu aveam dureri fiindca acneea mea chistica se intindea pana pe gat. Nici nu puteam sa dorm noaptea din cauza durerii. Eu nu voiam sa merg fara machiaj pe strada, eu voiam sa scap de dureri,
— povesteste Roxana

Intalnirea cu Elena a fost chimie la prima vedere. In plus, onestitatea Elenei in ceea ce priveste protocolul anti-acneic a convins-o pe Roxana ca, de data asta, problema ei ar putea sa fie, in sfarsit, rezolvata pentru totdeauna.

La prima programare, Elena mi-a zis, Timp de un an si jumatate am mers la Elena o data la doua saptamani, iar de cateva luni merg o data pe luna,
— spune Roxana

Aparatul Oxygeneo

De aparatul Oxygeneo a aflat cand Elena i-a spus despre el si i-a prezentat cele 6 tratamente disponibile. Impreuna au ales Oxygeneo Balance, tratamentul facial pe baza de carbune. Acesta purifica si netezeste tenul gras si ajuta la imbunatatirea aspectului si texturii acestuia. Geneo Balance OxyPod contine carbune din bambus pentru un efect de detoxifiere, extract de camu-camu cu continut ridicat de vitamine si antioxidanti si acid mandelic ce ajuta la tratarea tenului cu tendinta acneica. Serumul Geneo Balance completeaza efectul tratamentului datorita antioxidantilor puternici, vitaminelor, nutrientilor si ingredientelor purificatoare (acid salicilic, peptide, ulei de jojoba si argan, extract de vanilie si coada calului), precum si datorita unui derivat al acidului azelaic.

Dupa ce am discutat cu Elena, am cazut de acord ca tratamentul Balance e cel mai potrivit pentru tenul meu. Din cand in cand imi mai apar cosuri si, in plus, trebuie sa ma ocup si de semnele deranjante care mi-au ramas. Dupa tratament am vazut imediat diferenta, mai ales ca am fost complimentata de alte persoane care mi-au spus ca tenul meu arata mult mai bine, au vazut imbunatatirea,
— explica Roxana

Ea recomanda persoanelor cu acnee si oricarei femei care vrea sa se rasfete, sa mearga cu incredere la Elena pentru ca vor vedea diferenta. “Pana sa vin la ea, am ales mereu clinicile si medicii de elita si am avut mereu aceleasi rezultate temporare. La Elena mergi pe mana ei, ai rabdare si-ti dai timp, insa rezolvi problema pentru totdeauna.”

Ai un ten acneic sau pur si simplu vrei sa te bucuri de unul dintre cele 6 tratamente disponibile cu aparatul Oxygeneo? Da-ne un semn, programeaza-te la o consultatie si un tratament la noi la salon si fa primii pasi spre tenul pe care ti-l doresti.