cosmetica, aparatura, epilare definitiva laser

Ce ritualuri de infrumusetare te asteapta la Elena Miron in 2023?

In 2023 introducem in lista de servicii si tratamentele corporale. E o idee cu care tatonez de cativa ani, dar acum am simtit ca e momentul ei. O dezvoltare pe zona de tratamente corporale, cu tehnologii performante, de ultima ora, ar fi bine primita de clientele noastre.

Zis si facut!

EXIMIA HR77 PLATINUM: Aparat pentru remodelare corporala

extetician si eximia hr77 platinum aparat de tratamente corporale

Dupa ce am studiat piata timp de un an, consultandu-ne cu reprezentanti de la firmele de profil si mergand la targuri si congrese, am decis ce tehnologii sa aducem. Aparatul care ne-a convins datorita rezultatelor pe care le are si care a indeplinit cele mai multe dintre criteriile pe care le-am dorit se numeste Eximia.

Inainte sa va povestesc mai multe despre acest aparat, vreau sa va spun cate ceva despre mine si obiceiurile mele de antrenament. Sunt o persoana sportiva si-n ultimii 20 de ani am incercat sa fac miscare cel putin o data la doua zile. Alternez intre sala de sport, bicicleta, alergare si inot. Cred ca sportul si stilul de viata pe care il avem ne ajuta sa ne mentinem greutatea pe termen lung. Insa, in timp, am inteles ca un aparat de remodelare corporala poate fi un “ingredient” binevenit in toata aceasta ecuatie, mai ales ca de multe ori pentru noi, femeile, este greu sa scapam de grasime sau celulita din anumite zone ale corpului doar prin sport si alimentatie. Asa am ajuns la Eximia.

Eximia este un echipament care inlocuieste liposuctia chirurgicala prin faptul ca laserul pe care-l are elimina tesuturile adipoase si reda fermitatea si elasticitatea pielii prin interventia cu radiofrecventa. In total, acest aparat are sapte tehnologii printre care vacuum endermologic, radiofrecventa bipolara (stimuleaza productia de colagen si elastina) si magnetoterapie (activeaza circulatia sanguina).

SOPRANO TITANIUM: cel mai performant laser pentru epilare definitiva din lume

Soprano Titanium, noul laser pentru epilare definitiva, este cel de-al doilea aparat pe care il aducem in salon in 2023. Despre el va pot spune simplu ca este CEL MAI PERFORMANT DIN LUME. Tocmai de aceea, documentarea in ceea ce priveste achizitionarea lui a durat mai multi ani. Cand am aflat prima data despre el si despre costurile pe care le implica mi-am zis, mai in gluma, mai in serios, ca este o nebunie sa il cumperi. Dar iata ca am ajuns in punctul in care si eu am acum in salon acest aparat. Niciodata sa nu spui niciodata!

Aparatul are trei lungimi de unda, ceea ce-l face extrem de eficient pentru toate tipurile de piele (inclusiv pentru blonde, femeile cu tenul închis la culoare, sau cele bronzate) si un sistem de racire care face procedura nedureroasa. Toate acestea pe un aplicator mai mare, deci procedura dureaza mai putin. In medie, este nevoie de circa sase sedinte pentru rezultate care dureaza in timp.

Ca o paralela, imi amintesc cum in 2021 am urcat pe Kilimanjaro, cel mai inalt munte din Africa. Pana la momentul la care am facut acest lucru, am considerat ca e o nebunie curata sa iti fortezi limitele intr-atat. Evident, acum nu mai cred asta. La fel cum nu mai cred ca aducerea aparaturii de ultima ora in salon este o nebunie pentru ca a avea cele mai bune echipamente care exista pe piata e o parte din dezvoltarea fireasca a unui business. Deci, chiar daca unele lucruri par la inceput imposibile, in timp perspectiva se schimba si ele devin posibile!

OXYGENEO: platforma de beauty care continua sa creasca in popularitate

Cu toate ca Oxygeneo este o platforma de beauty cu tratamente cosmetice pe care am introdus-o in salon de cateva luni, popularitatea ei este in crestere. Asa ca in 2023 ma astept sa ocupe un loc important alaturi de tratamentele faciale Skeyndor. Pentru ca salonul nostru se axeaza pe tratamente si proceduri faciale, a fost o provocare sa gasesc un aparat datorita caruia sa obtinem rezultate cel putin la fel de bune. Marturie pentru cat de bine primite au fost tratamentele Oxigeneo stau povestile clientelor noastre care l-au incercat deja.

 

Alte planuri pentru viitor

Radiofrecventa fractionata este o procedura minim invaziva prin care tratam flascitatea pielii, ridurile, semnele de acnee si petele. Deja avem in calcul cateva echipamente in acest sens si le analizam. Cand decidem care este cel mai potrivit nevoilor si asteptarilor clientelor noastre, vom face alegerea finala si-l vom aduce in cabinet.

Asadar, cu atatea noutati in pragul anului nou, va astept alaturi de noi si-n 2023! E timpul sa ne acordam mai multa atentie si sa invatam sa ne rasfatam si sa ne rasplatim mai mult.
— Elena Miron