Interviu, tratament corporal

Ioana M. împărtășește rezultatele mult dorite după tratamentul cu Eximia, unul dintre cele mai bune echipamente pentru slăbire

„E fabulos ce energie bună și stare de bine pot avea după ce văd cum se așează hainele,” spune Ioana M., care este clientă a salonului nostru încă din 2014.

aparatul eximia hr77 platinum si Elena Miron

Eximia HR77 Platinum este cel mai bun echipament pentru slăbire profesională, cu certificare medicală. Inovația tehnologică ce înlocuiește chirurgia estetică este acum la îndemâna oricărei femei care-și dorește să-și sculpteze corpul și să scape de centrimetri în plus.

Ioana este una dintre clientele noastre care au zis „da” tratamentului cu Eximia. Deși nu locuiește în România, de fiecare dată când vine acasă, ea trece pe la noi pentru diferite servicii cosmetice. După cinci ședințe de tratament cu Eximia, am vrut să aflăm cum se simte și de ce este o experiență pe care o recomandă și altor femei.

 

 

Când ai început tratamentul cu Eximia?

O cunosc pe Elena din anul 2014, când am venit la salonul ei pentru câteva ședințe de pensat și stilizare sprâncene. Am ales să păstrez legătura cu ea și să apelez și la alte servicii oferite de salon pentru că, pe lângă profesionalismul ei si al colegelor sale, aparatura și produsele de calitate, acolo am găsit întotdeauna o ambianță caldă, intimă, de încredere și prietenoasă. Pe lângă tratamentul cu Eximia si ședințele de epilare definitivă cu Soprano,  Elena se ocupă lunar de sprâncenele și de tenul meu.

De la început, Elena mi-a explicat că tratamentul cu Eximia are multe beneficii complexe în  refacerea fermității pielii și reducerea vizibilă a țesutului adipos.

 

De ce ai ales să încerci tratamentul cu Eximia?

Am ales să încerc acest tratament deoarece nu reușeam să obțin prin sport și dietă o fermitate a pielii în zona abdomenului. De asemenea, îmi doream să reduc considerabil circumferința în zona taliei, un obiectiv greu de realizat când ești si gurmandă...

 

Cum a fost prima ședință?

Prima ședință cu Eximia a fost una de acomodare. Trebuie să recunosc că a doua parte a procedurii – vacuum - poate da un mic disconfort în zonele unde pielea este mai sensibilă (pe coapsa interioară, de exemplu). Însă Andreea (una dintre terapeutele din salon) a reușit de fiecare dată să minimizeze acest disconfort acordând o mare atenție și grijă acelor zone.

eximia hr77 platinum tratament corporal slabire

Câte ședințe de tratament cu Eximia ai făcut până în acest moment?

Până în acest moment am făcut 5 ședințe cu Eximia. În cazul meu, situația este puțin mai complicată întrucât lucrez în afara țării și pot ajunge la aceste ședințe la un interval de 4/5 săptămâni. Probabil că, dacă aș fi venit mai des, rezultatele ar fi venit mult mai repede. Eu le-am văzut după a patra ședință. 

Cum te-ai simțit după ce ai văzut rezultatele?

E fabulos ce energie bună și ce stare de bine pot avea după ce văd cum se așează acum hainele în zona taliei, zona cu rezultatele cele mai vizibile. Nu știu câți centimetri am pierdut, dar este foarte important că simt schimbarea și oglinda o recunoaște.

Ai recomanda tratamentul cu Eximia și altor femei?

Având dovezile pe pielea mea, cu siguranță recomand aparatul Eximia și altor persoane care își doresc o schimbare în bine.

 

Vrei să urmezi tratamentul cu Eximia?

Citește aici tot ce trebuie să știi despre beneficii, prețuri și abonamente.