epilare definitiva laser, Interviu

Soprano Titanium m-a scapat de grija parului nedorit ... pentru totdeauna

Cand vine vorba despre ingrijirea tenului si a pielii, viata mea e in mainile echipei de la centrul de beauty Elena Miron. O cunosc pe Elena de foarte multi ani. Dupa ce am scapat de acnee datorita cunostintelor ei, nu mi-am mai lasat tenul pe mainile altcuiva. Astfel, cunoscandu-ne de atata timp, am incercat, la propriu, toate tratamentele care exista in salonul ei.

 

La finalul anului trecut, cand Elena mi-a aratat echipamentul pentru epilare definitiva cu laser Soprano Titanium, am avut in minte un singur lucru: Vreau sa-l incerc! Din punct de vedere al designului, aparatul arata superb, iar din punct de vedere al rezultatelor, promitea ce este mai bun. Nu degeaba e considerat cel mai eficient din lume!

 

In luna ianuarie am venit la prima mea sedinta cu Soprano Titanium. Stiam exact ce ”zone” de pe corpul meu vreau sa ”atac”: picioarele, axilele si zona inghinala. Si eu, ca majoritatea femeilor, ma saturasem de celelalte alternative de epilat si de caracterul lor efemer. O viata intreaga de ceara, creme depilatoare sau lame de ras? Nu, multumesc! Sunt adepta tehnologiei si daca exista vreun aparat pe lumea asta sa-mi faca viata mai usoara, o sa ma bucur de el cu toata inima.

 

Ce m-a atras cel mai mult la Soprano Titanium a fost numarul redus de sedinte pentru rezultatele pe care le cautam, numai 6. Prin comparatie, alte aparate pentru epilare definitiva cu laser necesita pana la 10-12 sedinte pentru aceleasi rezultate, deci un numar aproape dubla, in consecinta mai mult timp dedicat operatiunii.

Un al doilea motiv pentru care am ales Soprano Titanium a fost sistemul de racire, care mentine pielea rece pe toata durata procedurii, deci adio durere si disconfort.

 

Pe urma, mi s-au parut tari cele trei lungimi de unda. Datorita lor, orice tip de piele, de orice culoare, si orice fir de par, gros sau subtire, brunet sau blond, este indepartat. Eu, de fel, sunt mai blonda, asa ca stiam ca pe anumite zone alte aparate nu fac fata daca am culoarea parului mai deschisa. Insa Soprano Titanium face fata oricarui tip de piele si par.

 

Pana in acest moment am facut trei sedinte de epilare definitiva cu Soprano Titanium, asadar sunt la jumatatea acestui drum. Dar am vazut rezultatele inca de la prima sedinta: parul a crescut mai greu si s-a subtiat considerabil. In plus, daca tii cont de toate recomandarile dinaintea procedurii si de cele de dupa procedura, rezultatele vor fi ca la carte, fara efort.

 

Abia astept urmatoarele 3 sedinte si o vara linistita, fara par nedorit, in care epilatul sa devina doar o amintire!