advice, aparatura, epilare definitiva laser

3 avantaje pentru epilarea definitivă cu Soprano Titanium în sezonul rece

cosmetician cu aparatul soprano titanium

Soprano Titanium este cea mai revoluționară tehnologie din lume de îndepărtare definitivă a părului datorită combinației dintre tehnologia performantă, aplicatorul cu extra acoperire și sistemul avansat de răcire. Printre beneficiile sale se numără faptul că tratamentul poate fi urmat în orice perioadă a anului, chiar și pe pielea bronzată. Însă există câteva avantaje pentru epilarea definitivă cu Soprano Titanium în sezonul rece. Iată care sunt acestea:

 

  1. Pregătire pentru sezonul de vară: Epilarea definitivă necesită mai multe sesiuni pentru a obține rezultate optime. Epilându-te în timpul toamnei, vei fi gata pentru sezonul de vară, când vei dori să ai și să arăți o piele netedă și fără păr. În general, se recomandă să începi tratamentul cu câteva luni înainte de perioada în care îți dorești rezultatele.

  2. Protecție solară la îndemână: Epilarea cu laser implică expunerea pielii la razele laser. Toamna, în general, avem o expunere mai redusă la soare din cauza temperaturilor mai scăzute și a zilelor mai scurte. Asta înseamnă că nu te mai expui direct la soare în timpul tratamentului și după acesta. Chiar dacă poți face tratamentul în orice moment al anului, trebuie evitată expunerea pielii la razele soarelui imediat după ședința de epilare definitivă.

  3. Confort sporit: Epilarea cu Soprano Titanium este concepută să fie confortabilă, dar la unii oameni poate apărea o ușoară roșeață sau sensibilitate după tratament. În timpul toamnei, temperaturile mai scăzute și nivelul mai redus de umiditate fac gestionarea oricăror efecte secundare minore și a unui eventual disconfort post-tratament mai ușoare.

 

Descoperă abonamentele Soprano Titanium din centrul nostru estetic și alege-l pe cel care ți se potrivește. Toamna este mai ușor să obții pielea netedă, fără păr, pe care ți-o dorești!