aparatura, tratament corporal

Cum a ajuns Eximia, unul din cele mai bune echipamente pentru slabire profesionala din lume, in centrul de beauty Elena Miron Bucuresti

Elena Miron cu aparatul de remodelare corporala Eximia HR77 Platinum Anniversary

Elena Miron cu aparatul de remodelare corporala Eximia HR77 Platinum Anniversary

Sunt cativa ani de cand ne gandim ca am putea introduce intre serviciile noastre si tratamente corporale. In toata aceasta perioada, am vazut mai multe echipamente, le-am testat si, dintre toate, cel la care am ramas cu gandul a fost Eximia HR77 Platinum Anniversary. Dupa ce ne-am gandit mult timp la ceea ce ne dorim de la un tratament corporal si, mai ales, ce rezultate reale se pot obtine prin procedurile corporale, am cazut de acord ca echipamentul Eximia este alegerea potrivita pentru noi.

 

De-a lungul timpului, am fost destul de sceptica in privinta unor astfel de aparate. Mereu m-am bazat pe un stil de viata echilibrat: alegeri constiente, care-mi fac bine, mancare cat mai simpla, naturala si sanatoasa si, bineinteles, sport. Dar, in ciuda disciplinei in felul in care traiesc si-a constantei in activitatea fizica, exista zone ale corpului unde grasimea nu cedeaza. In cazul meu, in zona abdomenului si pe gambe sunt cateva depozite de grasime de care nu pot scapa indiferent de sportul facut sau de alimentatia aleasa.

 

Asa ca, atunci cand am cautat echipamente pentru proceduri corporale, mi-am dorit sa gasim unul care poate „debloca” zonele naravase ale corpului si care poate duce la scaderea in centrimetri. Iar Eximia exact asta face, scade volumul zonelor grase intr-un timp scurt si fara efecte secundare. In cazul meu, am vazut imediat rezultatele pe cele doua zone care ma interesau, abdomen si gambe.

Elena Miron la tratament corporal cu Eximia HR77 Platinum Anniversary

Pentru noi, femeile, abdomenul si coapsele sunt zonele de interes cand vine vorba de slabire pentru ca aici se acumuleaza depozite de grasime foarte repede si pleaca foarte greu. Odata cu inaintarea in varsta, lucrurile se complica, fiindca efortul e si mai mare pentru a obtine rezultatele dorite. De aceea, datorita Eximia, depozitele de grasime si celulita se trateaza foarte bine.

 

Elena Miron la tratament corporal cu Eximia HR77 Platinum Anniversary

Cand am adus pentru prima data Eximia in salon, l-am incercat pe pielea noastra, bineinteles. Eu am deja cateva sedinte la activ si ma bucur sa constat ca am pierdut 6 cm in talie. Pentru mine inseamna foarte mult aceasta scadere pentru ca zona abdomenului ma supara cel mai tare de multi ani incoace. Chiar daca am folosit Eximia, am continuat sa fac sport si sa mananc cat mai corect cu putinta, cum fac de ani de zile. Astfel, ma mentin sanatoasa si in forma buna. Cred in continuare ca oricat de performant ar fi un aparat precum Eximia, alegerile noastre de zi cu zi conteaza la fel de mult pentru mentinerea unui aspect placut al corpului si ca un asemenea comportament, in primul rand, dublat de proceduri corporale ne poate oferi corpul mult dorit.

Pe scurt, acest echipament ajuta, dar nu inlocuieste sportul si stilul de viata echilibrat. Insa cele doua pot functiona foarte bine impreuna!

 

Citeste despre beneficiile Eximia pe pagina dedicata. Afla totul despre cum functioneaza acest echipament profesional. Apoi alege-ti pachetul sau abonamentul care ti se potriveste si vino sa scapi de centimetrii care-ti dau batai de cap, cu rezultate de la prima folosire.