tratament, acnee, cosmetica

Tratamentul anti-acneic: cat de des venim la sedintele de tratament?

Tratamentul anti-acneic la Elena Miron Bucuresti

Pentru multi oameni, indiferent de varsta, acneea este o suferinta fizica si psihica deopotriva. Unii gasesc rezolvare pentru aceasta afectiune mai repede, iar altii se pot confrunta cu ea timp indelungat. Dar cand acneea este tratata cum trebuie, inca de la primele semne, sansele ca problema sa fie rezolvata rapid si fara semne, sunt mai mari.

 

Clientii nostri au chiar si 11 ani si ii admiram pe parintii lor ca se ocupa de aceasta situatie si nu lasa ca lucrurile sa treaca de la sine sau, dimpotriva, sa se agraveze. De aceea, recomandam parintilor sa-i aduca pe tineri la tratament anti-acneic inca de la primele puncte negre si inflamatii. Rezolvarea acneei intr-un mediu controlat este mai buna si mai rapida.

 

Inainte de inceperea unui tratament anti-acneic la centrul nostru estetic, se analizeaza tenul si are loc o discutie pentru a afla prin ce a trecut acel ten si cum s-a mai incercat repararea lui. Apoi, in functie de informatiile pe care le aflam si de gravitatea situatiei, hotaram ritmul sedintelor, care pot fi la o saptamana pentru cazurile grave, la doua saptamani pentru cazurile medii si la trei saptamani pentru cele mai usoare. De asemenea, tratamentul din centru il completam cu un pachet de produse specifice, pentru acasa. Acestea vor sustine tenul cu tot ceea ce ii trebuie, de la curatare si pana la cicatrizare.

 

Tratamentul din centru, produsele pentru acasa si ritmul sedintelor sunt cei trei piloni importanti pe care ne bazam in vindecarea tenurilor. Insa rabdarea si timpul sunt aspecte la fel de importante: asa cum un ten dezvolta acnee in timp, tot de timp este nevoie si pentru vindecarea lui.

 

Te confrunti cu acneea? Citeste mai multe despre tratamentul nostru anti-acneic.