produse, pentru acasa, acnee, advice

Ce produse folosim acasa in tratamentul anti-acneic?

Kitul Oily Skins Pack de la Skeyndor

Cand te confrunti cu acneea, fiecare pas din rutina de ingrijire conteaza. Daca la centrul estetic tratamentul anti-acneic este cel care pune, treptat, lucrurile in ordine, acasa este important ce produse folosesti astfel incat sa sustii tratamentul anti-acneic din centrul estetic pana la sedinta urmatoare. Noi, la Elena Miron, avem un pachet pentru acasa care contine patru produse, toate de la Skeyndor. Acestea ajuta zi de zi tenul: spuma de curatare, crema cicatrizanta, gelul normalizant si crema cu factor antiinflamator si SPF 15.

 

  1. Spuma de curatare se foloseste seara si dimineata. Seara, ea va curata si va pregati pielea pentru aplicarea cremelor.

  2. Crema cicatrizanta are scopul de a repara pielea.

  3. Gelul normalizant actioneaza asupra glandei sebacee pentru a o determina sa nu mai produca sebum in exces.

  4. Crema cu factor antiinflamator si SPF 15 o folosim dimineata dupa curatare.

Toate produsele au scopul de a sustine tenul acasa. Iar o clienta care alege sa cumpere aceste produse va primi, de asemenea, toate informatiile despre cum trebuie sa le aplice.

Daca o clienta s-a obisnuit insa cu alte produse pentru tenul cu probleme acneice si a constatat ca ele functioneaza, atunci le poate folosi pe acelea. De obicei, stabilim impreuna ce consideram ca se potriveste si poate ramane in rutina de ingrijire si ce nu e potrivit si trebuie eliminat sau inlocuit.

 

Astfel, pe langa tratamentul anti-acneic de la centrul estetic, unde noi, cosmeticienele, stim ce produse sa folosim, este important ca si acasa sa continuam cu abordarea corecta. In caz contrar, evolutia si vindecarea pot merge cu mult mai greu.

Nu in ultimul rand, pe langa rutina de ingrijire pentru acasa, conteaza sa nu se faca extractie acasa. Extractia se va face doar in cadrul tratamentului anti-acneic, la centrul nostru, de catre cosmeticienele care au experienta in lucrul cu tenurile acneice.

 

Te confrunti cu tenul acneic? Citeste mai multe despre tratamentul anti-acneic din centrul estetic Elena Miron.