epilare definitiva laser, advice

Cum ne ajuta epilarea definitiva sa rezolvam afectiunile pielii?

epilare definitiva laser cu soprano titanium la elena miron bucuresti

Daca mult timp epilarea a fost destinata exclusiv femeilor, acum si barbatii isi doresc un corp fara par, in special axilele, spatele si abdomenul. Cea mai des folosita varianta, de catre ambele sexe, este rasul. Pielea insa nu suporta prea bine aceasta varianta, astfel incat pot aparea cosuri sau foliculita, mici inflamatii cauzate de germenii cutanati care patrund in epiderma prin leziunile foarte mici provocate de lama.

 

”Foliculita este o afectiune a pielii atunci cand foliculii sunt infectati si inflamati. Printre cauze putem enumera transpiratia excesiva, bacteriile sau frecarea hainelor de piele,” spune Elena Miron. Ea completeaza: ”Persoanele cu astfel de probleme pot alege sa lase firele sa creasca in voie, sa le epileze cu ceara, dar si aceasta irita, sau sa urmeze un tratament de epilare definitiva cu ajutorul laserului, o varianta pe care si eu o recomand mai ales ca in centrul nostru de beauty avem tehnologie de ultima ora, aparatul Soprano Titanium.”

 

manipul de epilare definitiva laser soprano titanium

Astfel, epilarea cu laser e o solutie la indemana pentru persoanele care au o astfel de problema pentru ca, fara par, inflamatia scade. Laserul distruge foliculul pilos, iar pielea ramane intacta. Daca din cauza foliculitei, pielea se pateaza, cu timpul si aceste pete vor trece. Practic, eliminand parul, eliminam si problema.

 

Cu tehnologia Soprano Titanium, in numai 6-8 sedinte putem scapa de parul nedorit pentru totdeauna, iar pentru intretinere e apoi nevoie de 1-2 sedinte pe an. Pielea devine astfel neteda. Cel mai important rol al pielii este sa ne protejeze de intrusii din exterior. Iar asta se intampla cu ajutorul stratului protector numit bariera cutanata. Epiderma are nevoie de patru saptamani pentru a crea stratul subtire de celule cornoase care reprezinta bariera naturala a pielii. De aceea este important sa nu distrugem aceasta bariera cutanata cu substante iritante, emulgatori, conservanti si alergeni. Avem mare nevoie de microbiomul nostru, caci fara acesta am fi o mare de celule fara aparare.

 

Intra aici si descopera beneficiile si abonamentele disponibile pentru epilarea definitiva cu laser.