cosmetica, Interviu, tratament

Platforma de beauty Oxygeneo prin ochii clientelor noastre Corina L.: ”Tenul este mai hidratat si mai iluminat”

Elena Miron cu Corina

Cu putin timp in urma, am inceput sa va povestim despre cea mai noua platforma de beauty de la centrul estetic Elena Miron, Oxygeneo. Cu tehnologia care simplifica procesele de infrumusetare si le amplifica rezultatele bune, acum e mai simplu ca oricand sa te bucuri de o piele hidratata, iluminata si tonifiata in numai doi timpi si trei miscari.

Corina L. vine la centrul estetic al Elenei Miron de peste cinci ani de zile. A ajuns pentru prima data aici la recomandarea unei prietene care i-a spus ca sprancele ei vor fi pe maini sigure cu Elena. Incantata de rezultatul obtinut, Corina a revenit luna de luna si a adaugat la rutina sa de frumusete tratamentele faciale.

Elena e o persoana foarte calda si are o atitudine profesionista. Atat serviciile salonului, cat si interactiunea cu clientii sunt mereu la standarde inalte. Tot ce face Elena si felul in care mentine relatia cu clientii m-au determinat sa raman la ea. Este impecabila, povesteste Corina experienta ei.

Datorita increderii in Elena, Corina a fost printre primele cliente care au testat platforma de beauty Oxygeneo si tratamentul Geneo Illuminate.

Merg la salonul ei pentru ingrijire, intretinere si relaxare. Orice tratament mi-as face, tenul meu este ok, se simte foarte bine, foarte hidratat, spune Corina.

Geneo Illuminate uniformizeaza nuanta tenului, imbunatateste aspectul de piele pigmentata si intinereste tenul. Geneo Illuminate OxyPod contine acid kojic si vitamina C pentru un efect uniform al nuantei pielii, precum si extract de opuntia si de morcov pentru hidratarea si netezirea pielii.

Serumul Geneo Illuminate completeaza efectul tratamentului cu ingrediente puternic iluminatoare precum extract de scoarta de arbore si derivati de aminoacizi, ingrediente hidratante si nutrienti precum trigliceride, jojoba si complex de ulei de argan, vanilie si complex din extract de coada-calului. Tenul tau va straluci din interior.

“Dupa Geneo Illuminate mi s-a parut ca tenul este foarte bine curatat, chiar fin, si am senzatia ca hidratarea si iluminarea se vad mai intens decat la alte tratamente si dureaza mai mult. Tenul e mai catifelat,” povesteste Corina. Ea recomanda oricui sa incerce oricare dintre tratamentele disponibile cu aparatul Oxygeneo pentru ca, “dupa ce iesi din salon, te simti un om nou.”

Te intereseaza sa afli mai multe despre platforma de beauty Oxygeneo si tratamentele pe care le contine? Da-ne un semn, programeaza-te la o consultatie si un tratament la noi la salon si fa primii pasi spre tenul pe care ti-l doresti.