Interviu, tratament corporal

Experiența Danielei E. după tratament corporal: “După tratamentul cu Eximia am mai multă încredere în mine”

Andreea cu aparatul Eximia HR77 Platinum

Tratamentul corporal Eximia are o mulțime de beneficii asociate cu remodelarea corporală. Vara aceasta, Eximia este una dintre cele mai căutate tehnologii pentru slăbire fiindcă, datorită lui, scapi de kilograme și centimetri în plus. Eximia elimină până la 40% din țesutul adipos și oferă rezultate garantate după prima lună în ceea ce privește slăbirea în centimetri. Citește despre Eximia și beneficiile sale și vino să-l încerci!

 

Daniela E. este una dintre clientele noastre care au încercat tratamentul corporal Eximia. După 10 ședințe se declară mulțumită de rezultate și încrezătoare. Ea a început să vină la noi la salon pentru că i-au plăcut locația, ambientul, amabilitatea echipei și igiena maximă, „totul e dezinfectat și strălucește de curățenie, iar atmosfera este caldă și primitoare.” Haide să descoperi cum a fost experiența ei cu tratamentul corporal Eximia.

 Cum ai aflat de Eximia?

Am aflat de la o prietenă despre rezultatele pe care le oferă acest aparat – reducerea circumferinței zonelor pe care se folosește.

De ce ai vrut să-l încerci?

Mi-am dorit să slăbesc în anumite zone ale corpului. Rezultatele în ceea ce privește reducerea celulitei cu acest aparat mi s-au părut cele mai rapide.

Care au fost obiectivele tale când ai început tratamentul Eximia?

Mi-am dorit să ajung la 70 de kilograme și să am cu 5 centimetri mai puțin în zonele de interes.

Cum ai descrie ședințele de tratament Eximia?

O procedură non-invazivă, nedureroasă, ca un masaj. Mi-a plăcut foarte mult și mie îmi venea să dorm. (râde) Cred că aș suporta ca masajul să fie mai puternic, fiindcă sunt rezistentă la durere, și cred că ar merge o intensitate ceva mai mare și un masaj mai profund pentru mine.

În cât timp ai văzut primele rezultate cu Eximia?

Am văzut rezultate vizibile după a treia ședință. Cel mai rapid s-au văzut în zona coapselor.

Câte ședințe ai făcut până acum?

Am făcut 10 ședințe și voi continua să fac încă cel puțin 10. Apoi voi face 1-2 pe lună, de întreținere, pentru fermitatea pielii.

Cum te simți după tratamentul Eximia?

Mă simt foarte bine, am mai multă încredere în felul în care arăt. Acum port rochițe scurte și pantaloni albi.

Care sunt rezultatele pe care le-ai obținut?

La coapse am scăpat de 7 centimetri, iar la abdomen de 5 centimetri. Pielea este mai tonifiată și mai elastică.

De ce ai recomanda și altor femei să încerce Eximia?

Aș recomanda Eximia pentru rapiditatea cu care se pot vedea aceste rezultate în slăbire, reducerea celulitei și, de ce nu, pentru relaxare totală.