tratament, Interviu, cosmetica

Simona F.: ”Rezultatele sunt vizibile imediat cu tratamentul Oxygeneo”

Simona F.

Simona F. a inceput sa mearga la centrul estetic al Elenei Miron recent, in vara acestui an. Cu toate acestea, ea a facut deja sase tratamente faciale dintre care doua cu aparatul Oxygeneo, cea mai noua platforma de beauty din salonul nostru. Platforma Oxygeneo poate asigura hranirea, intinderea pielii si reducerea ridurilor. Este un concept care determina oxigenarea pielii din interior, curata si exfoliaza stratul exterior printr-o dermabraziune umeda si, in functie de ce urmarim sa tratam, avem la dispozitie opt tipuri de tratamente. Oxygeneo ofera o abordare unica a tratamentelor faciale. Acesta stimuleaza procesele fiziologice, naturale, pentru a creste nivelul de oxigen in pielea tratata, cu rezultate uimitoare.

 

O prietena de-a mea merge regulat la Elena Miron. Inainte, mergeam la un medic estetician, dar nu eram foarte multumita. Nu aveam probleme deosebite cu tenul – pori dilatati, piele obosita – dar cu toate astea nu am avut rezultatele dorite. Asa ca mi-am facut programare la Elena, mi-a placut, nu m-a durut – de obicei extractia, daca exista, doare. Am continuat sa merg la ea.
— Simona F.

Aparatul GENEO+

Odata cu sosirea aparatului Oxygeneo in salonul nostru, Simona nu a ezitat sa incerce tratamentele disponibile. Geneo Revive a fost primul tratament pe care l-a incercat. Acesta improspateaza tenul tern, reduce liniile fine si imbunatateste aspectul si textura generala a pielii. Geneo Revive OxyPod contine alge rosii, un puternic antioxidant cu efecte anti-imbatranire, precum si acid cafeic si retinol, cunoscute pentru tratarea semnelor imbatranirii, oferind pielii un aspect intinerit.

capsula oxigeneo revive

Capsula Geneo Revive

Serumul Geneo Revive completeaza efectul tratamentului cu ingrediente care incurajeaza productia de colagen si reduce semnele imbatranirii. Serumul contine un complex de peptide si floare de colt, nutrienti si vitamine precum jojoba si ulei de argan, vanilie si extract de coada calului.

Am simtit rezultatele bune inca de la prima sedinta. Mi-a placut ca lipseste partea de extractie – sau, daca exista, e minimala – si ca toate ingredientele patrund in piele imediat, iar tenul se curata datorita caracterului minim abraziv al acestora, ceea ce il face bun si pentru un ten sensibil,” spune Simona. ”Tot tratamentul e rapid, eficient si cu rezultate vizibile din prima. Nu trebuie sa astepti 5-6-7 sedinte sa vezi imbunatatire in aspectul tenului.
— Simona F.

Tenul luminos, curatat si reimprospatat, cu un aer fresh, de care s-a bucurat la finalul tratamentului, au facut-o pe Simona sa se declare fana a aparatului Oxygeneo. Ea recunoaste ca nu s-ar mai intoarce la tratamentele clasice, cu multi pasi, fiindca simte ca cele pe care le ofera aparatul Oxygeneo sunt ceea ce ii trebuie pielii ei.

Vrei sa afli mai multe despre platforma Oxygeneo si sa incerci unul dintre cele 8 tratamente disponibile? Da-ne un semn, programeaza-te la o consultatie si un tratament la noi la salon si fa primii pasi spre tenul pe care ti-l doresti.