advice, pensat

Cum pensăm sprâncenele groase astfel încât să își păstreze aspectul natural?

Clienta cu sprancene groase inainte de pensat

Sprâncenele groase oferă expresivitate chipului. De aceea, pensarea excesivă a unor astfel de sprâncene ar fi o greșeală. În schimb, există o serie de moduri prin care ele pot fi îngrijite și scoase în evidență în mod corespunzător.

„Sprâncenele se păstrează groase printr-un pensat care le pune în evidență. Eu pensez sprâncenele de acest fel căutând o arcuire lină, fără colțuri. Apoi, la final, le tund și, pe urmă, clienta se privește în oglindă pentru a ne asigura că rezultatul final este cel dorit,” explică Elena Miron.

Cine are astfel de sprâncene nu-și dorește, de obicei, o schimbare majoră. De aceea, unei sprâncene groase i se poate găsi forma care avantajează cel mai mult chipul respectiv, păstrând din calitatea ei naturală, și anume grosimea.

 

In timpul pensatului la Elena Miron Bucuresti

  1. Dă-le forma potrivită: O specialistă în cosmetică sau o esteticiană e cea mai în măsură să dea sprâncenelor tale groase forma dorită.

  2. Evită subțierea excesivă: Dacă ai sprâncene groase, este important să eviți să le subțiezi prea mult. Densitatea naturală a sprâncenelor tale poate fi cheia pentru a avea o formă frumoasă și naturală.

  3. Curăță sprâncenele: Îndepărtează firele de păr nedorite de sub sprâncene sau cele care cresc în direcții neașteptate. Poți face acest lucru singură, pe forma pe care ți-a dat-o deja o specialistă în cosmetică, sau poți merge la una de câte ori este nevoie.

  4. Folosește produse pentru îngrijirea sprâncenelor: Există multe produse pe piață - geluri, pudre, creioane sau mascara pentru sprâncene. Acestea pot fi folosite pentru a-ți defini sprâncenele și a le oferi o formă mai clară. De asemenea, le poți hidrata folosind ulei de ricin sau alte uleiuri naturale - pentru a le hrăni și a le menține sănătoase.

Acceptă-ți sprâncenele așa cum sunt și păstrează-le într-o formă care te face să te simți confortabil și încrezătoare în aspectul tău. Sprâncenele groase pot fi un atu, o trăsătură unică și atrăgătoare, deci bucură-te de ele, cu mândrie!

Clienta cu sprancene groase dupa pensat