O tânără de 26 de ani povestește cum a scăpat de acnee la noi

inainte si dupa evolutie vindecare ten cu acnee

Georgiana s-a luptat dintotdeauna cu acneea și a încercat tot ce era omenesc posibil ca să o vindece. De la cei mai renumiți dermatologi la creme și proceduri scumpe, Georgiana a cheltuit mult timp și bani în speranța că ceva va funcționa și pentru ea în cele din urmă. N-a fost să fie și, cu ultimele speranțe, a ajuns la noi la cabinet. După mai multe ședințe de tratament, răbdare și consecvență, Georgiana a avut parte de finalul fericit mult dorit. ”Elena Miron e singura care a reușit să îmi readucă zâmbetul pe buze,” spune ea. Haide să îi afli povestea!

Cum era tenul tău înainte să ajungi la noi la salon și ce alte tratamente mai încercasei?

De când mă știu am avut un ten acneic, cu perioade bune și mai puțin bune. Dar la o anumită perioadă de timp, aceste probleme mi se agravau destul de tare și atunci tenul meu devenea din ce în ce mai încărcat de leziuni acneice. Astfel, nenumăratele încercări de a vindeca această afecțiune au fost în zadar. După multe vizite la mai mulți medici renumiți și diverse tratamente costisitoare - laser Clear Skin, terapie cu ozon, HydraFacial, Dermapen, laser Sublative Etwo, tratamente cu antibiotice orale, dar fără rezultat, am ajuns, fără speranță, în cabinetul doamnei Elena, unde am găsit o prezență încântătoare, care mi-a dat curaj și încredere să merg mai departe.

Care era istoria ta cu acneea?

Acneea a apărut încă din adolescență, în jurul vârstei de 14 ani. Atunci nu o puteam numi ”acnee”, în adevăratul sens al cuvântului, deoarece consideram acele 2-3 coșulețe ca fiind o consecință a vârstei. Odată cu trecerea timpului observam că situația se înrăutățește și deja încercam să găsesc soluții pentru această afecțiune. Pot să zic că am încercat totul - de la leacuri băbești, diverse creme recomandate în farmacie sau de către medicii dermatologi, investigații peste investigații, analize peste analize, până la proceduri non-invazive, pe care le-am menționat mai sus. Dar toate cu rezultate de scurtă durată sau unele fără niciun rezultat. Această afecțiune este deranjantă deoarece scade stima de sine și încrederea. La mine așa s-a manifestat.

Cum ai aflat de salonul nostru și ce te-a făcut să-i dai o șansă?

Ajungând într-o situație disperată, având eșecuri consecutive în rezolvarea problemei, am început să citesc foarte mult și așa am descoperit cabinetul “Elena Miron”, unde am zis să-mi încerc norocul. Am călcat pragul cabinetului pentru prima dată în anul 2019, într-o atmosferă foarte relaxantă și cu o primire peste așteptări. După câteva ședințe, problema cu acneea a fost rezolvată, însă pentru moment. Un an mai târziu am ajuns din nou în cabinetul doamnei Elena, când am înțeles că acneea este o boală cronică, care necesită un tratament mai îndelungat, iar acneea mea nu era încă rezolvată.

Am venit la Elena când tenul meu era cu acneea la apogeu, iar medicii îmi recomandau ca singura soluție Roaccutane, pe care nu am vrut să o accept. Fiind o persoană motivată și hotărâtă, am început să vin săptămânal la cabinet și, pe măsură ce treceau săptămânile, tenul arăta din ce în ce mai bine și numărul leziunilor era în scădere. În prezent, îmi continui tratamentul din două în două săptămâni. Interacțiunea cu o echipă atât de implicată, bine pregătită și atentă la nevoile clienților este un plus care mă face să mă simt foarte bine.

Acasă, am respectat cu strictețe toate indicațiile pe care le-am primit la cabinet, o rutină corectă care m-a ajutat mult.

In ce fel s-a schimbat starea ta de spirit odată cu îmbunătățirea calității pielii tale?

Am devenit încrezătoare, puternică și cu o stare de spirit mult mai bună. Acum îmi face plăcere să interacționez cu oamenii și să rezolv diverse probleme, fără să evit anumite întâlniri.

Care sunt cele mai importante lecții pe care le-ai învățat despre îngrijirea tenului de la Elena?

Am înțeles că toate problemele au o rezolvare, dar cu multă răbdare și consecvență. Pentru mine, doamna Elena este un model de blândețe, o persoană caldă și singura care a reușit să îmi readucă zâmbetul pe buze.

De ce ai încuraja și alte persoane cu probleme ale tenului să meargă la Elena?

În primul rând, există rezolvare și pentru noi, cei cu acnee. În al doilea rând, de ce să suferim, când putem să fim și noi frumoase? Rar se găsesc persoane atât de dedicate meseriei și care să ofere atât de mult sprijin.

Cum arată acum întâlnirile tale cu Elena?

Merg în continuare la Elena fiindcă abia acum am înțeles complexitatea acestei afecțiuni, dar mai ales cât de important este să o previn. Procedurile pe care le folosesc sunt de regenerare a pielii și de prevenție a recidivei acneei. Și da, având în vedere situația dată, doamna Elena creează dependență. (râde)

 

Dacă vrei să afli mai multe despre tratamentul anti-acneic și despre poveștile altor fete și femei care au rezolvat cu happy end situația tenului lor acneic, răsfoiește blogul nostru sau intră în secțiunea Contact și dă-ne un semn ca să-ți spunem tot ce vrei să știi.


Programează-te aici

🥰

Programează-te aici 🥰


Previous
Previous

Retinol: ce este, când se folosește și care sunt beneficiile sale?

Next
Next

Interviu cu Ada Maria A.