Interviu cu Bianca P.

Am ajuns prima dată la doamna Elena acum un an, pe 7 ianuarie 2016. Aveam probleme cu tenul deja de patru luni și se înrăutățeau cu fiecare zi mai mult, în ciuda medicamentelor luate. Am aflat de acest salon de pe internet. În perioada sărbătorilor de iarnă, am căutat ce saloane de cosmetică sunt lăudate pe internet și am găsit trei saloane des utilizate. Apoi am început să citesc păreri despre fiecare și experiențe ale unor cliente. Salonul doamnei Elena a fost cel mai lăudat și pozele cu clientele vechi m-au convins. Am văzut acolo evoluții reale, ceea ce m-a încurajat foarte mult.

Îmi amintesc cu drag prima întâlnire. Doamna Elena îmi tot spunea că mă va ajuta atât cât va putea, dar eu, în sinea mea, eram sigură că tratamentul va funcționa. Și asta pentru că văzusem atâtea fete cu probleme mult mai mari, care aveau tenul frumos.

După prima ședință mi-am simțit tenul atât de fin! Arăta groaznic, dar îl simțeam așa cum nu-l mai simțisem de ani de zile. Și, pe lângă asta, eram hotărâtă să duc tratamentul până la capăt. Nici nu se punea problema să renunț! Mi-a plăcut foarte mult faptul că m-a ajutat să am încredere în ea și în tratamentul efectuat. Mi-a povestit despre ce urmează să facem, ce pot face și eu la rândul meu să grăbesc vindecarea. Contează foarte mult să îți arate cineva că se poate. Medicii nu mi-au oferit prea multe gânduri bune la vremea respectivă. Am văzut îmbunătățiri ale tenului după prima ședință, chiar dacă mi-au mai apărut două, trei coșuri nesemnificative. Însă tenul meu a rămas din acel moment la fel de fin.

Deja, după a patra ședință, nu am mai avut niciun coș. Mă consideram vindecată, deși doamna Elena a trebuit să mai lucreze pentru îmbunătățirea aspectului tenului meu, din cauza semnelor rămase.

Doamna Elena este foarte deschisă și profesionistă. Grija pe care o acordă fiecărui client și încrederea în ce face cred că sunt câteva atuuri care o ajută să-și ducă sarcinile până la capăt. Un ten sănătos este în primul rând un ten curat, luminos, care îți dă impresia de prospețime atunci când îl privești. Aș recomanda oricui să meargă la doamna Elena, măcar o dată la câteva luni pentru întreținere. Nimeni nu trebuie să ajungă la probleme grave pentru a consulta un cosmetician. Lupta este mult mai grea atunci când problemele au apărut deja. Și este atât de ușor să le prevenim.

 

Programează-te aici

🥰

Programează-te aici 🥰


Previous
Previous

Interviu cu Sorina B.

Next
Next

Interviu cu Oana T.